Vedligeholdelse af dit COUZ møbel

COUZ har valgt at benytte meget slidstærke stoffer, der samtidig også er meget nemme at vedligeholde, der er dog nogle små ting som du som forbruger skal gøre for at vedligeholde dit COUZ møbel på.

Det vigtigste du skal gøre når du vedligeholde din COUZ sofa/daybed er støvsugning.
Det er vigtigt at du støvsuger dine møbler regelmæssigt og gerne en gang om ugen. Det fjerner støv og smuds, som ellers kan trænge ind i stoffet og sætte sig fast. Husk altid at bruge et blødt mundstykke på støvsugeren. Gnid ikke for hårdt på stoffet ved støvsugning eller pletrens, da dette kan fremprovokere ’pilling’ eller eventuel misfarvning.

Peeling af stoffet. Alle tekstiler afgiver fnuller på overfladen, også kaldet pilling. Det er ikke en fejl, men en naturlig egenskab ved materialet. Det meste af det fnuller du eventuelt kan se, er fibre fra plaider og tøj eller overskudsfibre fra selve overfladen på møblet. Pilling kan give møbelstoffet et nusset udseende, ligesom fremmede fibre i andre farver (fra fx tøj og støv) kan blive viklet ind i stoffet og dermed fremhæve eventuel fnuller. Oplever du fnuller på møblet, anbefaler vi at du forsigtigt benytter en elektrisk fnugfjerner, som er en lille maskine netop til dette formål


Scroll To Top